събота, 2 февруари 2013 г.

Бланка Суарез за връзката си с Мигел: „Всичко върви много добре. Той е прекрасен! “

Възползвайки се от факта, че тези дни Барселона се превърна в града на модата, защото се празнуваха 080 Barcelona Fashion Show , козметичната компания L`Oreal реши да започне новият си проект в Cuidad Conda. Бланка Суарез, лицето на компанията, отговаряше за  отрязването на лентата, давайки начало на създаването.


Приятелката на Мигел Анхел Силвестре прояви елегантност и красота, със семпла, бяла рокля, дело на френският дизайнер Сандро. Цвят, който започна да завладява червените килими по целият свят, намерил място в гардеробите на десетки знаменитости.


Бланка говори за хитовият сериал El barco, където тя вдъхва живот на персонажа Айноа Монтеро: „Остава да се види най-доброто от сезона - борбата за сушата, защото очевидно не сме сами.


Щом стане за неприкосновеността на личният ѝ живот, момичето на Алмодовар, става ревниво и предпочита да говори за работата си вместо за личният си живот. 

„Изживявам изключително сладък момент, защото съм много спокоен човек.“ - споменава. А що се отнася до отношенията ѝ с Мигел, тя признава: „Всичко върви много добре. Той е прекрасен!
Източник: Hola.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар