сряда, 13 март 2013 г.

Бланка и Мигел Анхел по-влюбени от всякога.

Вече сме свикнали да виждаме Бланка и Мигел заедно на всички събития. На наградите Fotogramas de Plata 2012 те отново се появиха като дойка и не скриха любовта помежду си. Докато Мигел Анхел се беше зачел в някакви документи, Бланка се снимаше, но по-късно ги видяхме и да се държат за ръце! Толкова са сладки!


Тъй като и по отделно са толкова пракрасни, когато са заедно, човек просто не може да отлепи поглед от тях. За разлика от други пъти, бяха много спокойни, но все пак не спираха да излъчват обич и нежност един към друг!

Актрисата привлече погледите на всички и заслепи присъстващите. Както обикновено беше облечена в тъмно - черна рокля и добре съчетани сандали цвят корал. Красива както винаги!

Бланка трябваше да връчи наградата на Марио Касас за "Най-добър кино актьор" , който не можа да присъства на наградите, заради снимките на новият си филм "Исмайл"


Бланка и Мигел също представиха и "Los Amantes Pasajeros".

Животът и на двамата им се усмихва и определено не се притесняват да се появяват заедно и да демонстрират любовта си на публични места. Дано да има повече такива официални събития, защото ние обичаме да ги виждаме заедно!


Няма коментари:

Публикуване на коментар